Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с гуми на 146

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с гуми на 146

Вчера си взех Алфа 146 от Германия ми я докараха. Проблема е че като се качи един човек отзаде и при наи малкото друсване и гумите удрят в калниците. Джантите са 16-ки гумите са 225/40 Дънлоп нови. Има ли шанс да ги запазя. Примерно да се повдигне отзаде, защото така е много стабилна и стои страхотно на пътя.
    Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Широчки са ти гумите- затова опира.
    Според мен продай джантите и гумите и си вземи хубави 15-ки с хубяви гуми на 205/50/15 и няма да имаш проблем със стабилността - и все пак за Бг е по добре - заради дупките.
    Иначе предполагам че може с фланци да се изкарат малко навън - ама може и да изрязваш малко калника - а също така се консултирай с Вальо - неговата 145-ца е с 16-ки джанти
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Аз трябва да видя и окачването че сега в в гража още е с транзитни. А без да се барат калниците 205 дали ще могат да влезнат защото наиситна тея са мн искочили ?
      Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

ейй колега пусни малко снимки да видим как изглежда с такива баница 146цата.....
        98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

В моента не мога след 2 3 дена ще мога. Изглежда страхотно а върви още по добре. На магистралата така си ляга на пътя и стои мн стабилно. Не знам тея германци как са я карали тая кола. То там няма дупки ама явно само 1 човек я е карал и никога не е качвал човек отзаде
          Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Еее колега ако пътищата ни бяха поне на половина като немските моята отдавна щеше да е свалена и нямаше да е с 15ки, а поне 16ки да не кажа и 17ки ама нема смисъл.
            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

...
              Last edited by pooh; d.m.y г., 13:00.

Comment

Първоначално публикувано от pooh
                Първоначално публикувано от BatVas
                Широчки са ти гумите- затова опира.
                Първоначално публикувано от BatVas
                Иначе предполагам че може с фланци да се изкарат малко навън :
                e зависи от размера на фланеца
                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Тя не е от България. Взехме камион и кола от Германия та оня ден я взимахме от ферибота от видин. Като се загледах ще има проблем да се разширят калниците защото задната врата е на 5 6 сантиметра от калника.
                  Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

отзаде е доста свалена моята ако я повдигна горе долу ще се оправи работата но като се натовари малко повече пак ще сурка
                    Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Va4o, ако решиш че са ти големи тея джанти и гуми, можеме да ги бартеросаме с моите, аз нямам страх от опиране в калниците
                        sigpic
                        === 75 1.8 T '86 ===
                        === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Мен не ме е страх просто упират много. Като я освободя от мито и сменя номерата,ще отида в сервиз ако не може да се повдигне отзаде ще обмисля тази възможност.
                          Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Може ли само да те помоля за една снимка на задните калници. Да видя как се побират тия гуми
                            Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.

Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър )
                            Fiat Brava JTD

Comment

Мога странична да сложа. Проблема е това че не се побират изобщо
                              Alfa 146 1.6 ТS 16 V

Comment

Working...
                              X