Вчера си взех Алфа 146 от Германия ми я докараха. Проблема е че като се качи един човек отзаде и при наи малкото друсване и гумите удрят в калниците. Джантите са 16-ки гумите са 225/40 Дънлоп нови. Има ли шанс да ги запазя. Примерно да се повдигне отзаде, защото така е много стабилна и стои страхотно на пътя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с гуми на 146
Collapse
X
-
Широчки са ти гумите- затова опира.
Според мен продай джантите и гумите и си вземи хубави 15-ки с хубяви гуми на 205/50/15 и няма да имаш проблем със стабилността - и все пак за Бг е по добре - заради дупките.
Иначе предполагам че може с фланци да се изкарат малко навън - ама може и да изрязваш малко калника - а също така се консултирай с Вальо - неговата 145-ца е с 16-ки джанти2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф
-
В моента не мога след 2 3 дена ще мога. Изглежда страхотно а върви още по добре. На магистралата така си ляга на пътя и стои мн стабилно. Не знам тея германци как са я карали тая кола. То там няма дупки ама явно само 1 човек я е карал и никога не е качвал човек отзадеAlfa 146 1.6 ТS 16 V
Comment
-
Първоначално публикувано от poohПървоначално публикувано от BatVasШирочки са ти гумите- затова опира.Първоначално публикувано от BatVasИначе предполагам че може с фланци да се изкарат малко навън :Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Може ли само да те помоля за една снимка на задните калници. Да видя как се побират тия гумиКомпромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
Comment